Hlavní obsah

Mighty Sounds hlásí U.K. Subs, Mad Sin či Ska-P

Novinky, Stanislav Dvořák

Známý festival punku, hardcoru, ska a reggae Mighty Sounds už hlásí zahraniční hvězdy na rok 2013. Devátý ročník proběhne 19. až 21. července na Letišti Čápův dvůr v Táboře.

Foto: Ska-p.com

Ska-P

Článek

„Na seznam pro rok 2013 přibývají kapely, naposledy britská punková klasika U.K. Subs, králové rockabilly Mad Sin z Německa nebo kanadští rock‘n’rolloví The Creepshow s novou zpěvačkou. Kromě programu, který se rychle rozrůstá, pořadatelé připravili na devátý ročník vylepšení pro návštěvníky v podobě předprodeje do hlídaného stanového městečka nebo parking campu,“ sdělila za pořadatele Mighty Sounds Markéta Štěchová.

Hlavní program předznamená koncert jedné z největších současných hvězd ska-punku, španělských Ska-P, kteří mají v ČR mohutnou základnu fanoušků. Vystoupí 20. dubna 2013 v hale HC Sparta v Praze.

Ska-P přivezou novou desku, kterou dávají dohromady poté, co se na čas rozpadli a věnovali se svým dalším kapelám (například u nás známým The Locos). Naposledy Ska-P potěšili mnohatisícový dav na festivalu Mighty Sounds v roce 2010.

Dali se dohromady ve Vallecas (Madrid) už v roce 1994. Mají pověst silně politické skupiny, která kritizuje současný establishment. Jsou populární jak v Evropě, tak v Jižní Americe. V roce 2005 si dali pauzu, ale o tři roky později se obnovili a nyní již opět pilně koncertují.

Vstupenky na festival je do konce roku možné nakoupit za 790 Kč včetně všech poplatků, od 1. ledna 2013 se cena zvyšuje na 890 Kč. Předprodej probíhá přes stránky www.mightysounds.cz i přes sítě Ticketportal, Eventim a Ticketpro.

Reklama

Výběr článků

Načítám