Hlavní obsah

Mighty Oaks představují singl a videoklip o komplikacích ve vztazích

Právo, jaš, kul

Indie-folkové trio Mighty Oaks, které je usazené v Berlíně, tvoří Američan Ian Hooper, Ital Claudio Donzelli a Brit Craig Saunders. Aktuálně představuje nový singl Tell Me What You’re Thinking. Je z připravovaného alba All Things Go, které vyjde 7. února.

Nový klip skupiny Mighty OaksVideo: archiv kapely

 
Článek

Pojednává o komplikacích v osobních vztazích těchto dní. Praví o tom, že ve světě, kdy je lidem k dispozici zdánlivě nekonečné množství možností komunikovat s kýmkoliv na celém světě, jsou zahlcenější než kdykoli dříve. Pro některé přitom nebyla komunikace v minulosti tak složitá.

„Komunikace je klíč, a v současnosti mám pocit, že je stále horší a horší mluvit s kýmkoli a dívat se mu z očí do očí. Všechno je elektronické, všude jsou smajlíky, esemesky, převládá pasivní komunikace. Nikdy nemůžete rozumět ostatním, když se s nimi nenaučíte mluvit. Tato skladba je o člověku, který se neumí rozejít se svým partnerem. Je to volání o pomoc,“ objasňuje zpěvák a kytarista Ian Hooper.

Foto: archiv kapely

Mighty Oaks.

Kapela již v říjnu loňského roku avizovala vydání nového alba singlem All Things Go. Tato skladba dala její třetí studiové nahrávce i název. Píseň je o zamyšlení nad krátkostí života, ztrátách a odloučení, o přijetí toho všeho. Jako další singl představili Mighty Oaks na konci prosince Lost Again.

Skupina Mighty Oaks hraje již deset let. Dosud vydala dvě alba a předskakovala mimo jiné kapelám Kings of Leon, Chvrches či The Lumineers.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám