Hlavní obsah

Městská divadla pražská slaví kulatiny živým přenosem i otevřením zákulisí

Právo, Novinky, Radmila Hrdinová

Živý přenos úspěšného představení Pan Kaplan má třídu rád přichystala Městská divadla pražská na oslavy 60. sezóny. Uskuteční se 7. května v divadlech ABC a Rokoko a přilehlých pasážích.

Foto: Jiří P. Kříž, Právo

V představení Pan Kaplan vystupují J. Smutná (Nelly Gray), J. Klem (Norman Bloom), V. Nerušilová (Olga Tarnovská), L. Lipský (René), H. Doulová (Rózi Mitnicková). Ilustrační fotografie

Článek

Součástí oslav je i výstava Procházka historií – 60 sezón MDP, která bude zdarma přístupná ve dvoraně. V pasáži Rokoko se bude ve stejnou dobu konat výstava Proměny programů k inscenacím Městských divadel pražských. Slavnostní zahájení výstav začíná v 10 hodin.

Za doprovodu herců si veřejnost bude moct prohlédnout zákulisí divadel ABC a Rokoko mezi 10 až 15 hodinou. V pasáži u Nováků zpestří hudební program vystoupení Orchestru Karla Vlacha a hostů, odpoledne pak koncert Vlado Urlich Quartet. Pro děti je připraven kreativní workshop.

Divadelní představení Prolomit vlny v Divadle Rokoko a představení Pan Kaplan má třídu rád v Divadle ABC začíná v 17 hodin. Podrobný program najdete zde.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám