Hlavní obsah

Meat Loaf měl zřejmě covid. Lidé spekulují, zda byl očkovaný

Krátce po oznámení o úmrtí amerického zpěváka Meat Loafa (74) se na internetu začaly objevovat zprávy o možné příčině jeho skonu. Vzhledem k jeho dřívější kritice opatření proti covidu, rouškám a nedávné nákaze v rodině se spekuluje, že zemřel na covid.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák Meat Loaf (vlastním jménem Marvin Lee Aday)

Článek

Podezření na úmrtí ve spojitosti s covidem-19 podpořilo i oznámení jeho dcery Pearl, která před dvěma týdny na Instagramu uvedla, že několik jejích přátel i členů rodiny bylo pozitivně testováno.

Ovšem s dovětkem, že díky očkování měli všichni mírný průběh. Zda to platilo i o jejím otci, není známo.

Zemřel Meat Loaf

Kultura

Rodina dosud nepotvrdila příčinu zpěvákova úmrtí, ani informace o tom, zda byl očkován; bulvární web TMZ i tak uvádí, že podle blíže neupřesněných zdrojů byl zpěvák těžce postižen covidem.

Zpěvák, který trpěl řadou zdravotních problémů, se nijak netajil tím, jak mu vadí různá omezení spojená s covidem, stejně tak nebyl příznivcem nošení roušek. Na to konto minulý rok v srpnu dokonce prohlásil, že je přesvědčen, že roušky rozhodně nezabrání tomu, aby se covidem někdo nakazil.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák Meat Loaf při vystoupení v americkém Nashvillu v březnu 2021

Někteří lidé tak hned v narážkách na to, že nebyl očkovaný, využili název jednoho z jeho největších hitů – I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That). Pro lásku bych udělal všechno, ale neudělám to.

„Nakonec jsme se dozvěděli, co to je ta věc, kterou by pro lásku neudělal – nenechal se očkovat,“ uvedl například ve svém tweetu Gene Wu, člen Sněmovny reprezentantů Texasu.

Krátce před smrtí pak jednomu z fanoušků zpěvák ve videu, kde mu měl popřát k narozeninám, doslova řekl: „Doufám, že máš alespoň možnost oslavit vše s rodinou. Covid je brzda, kvůli které všichni trpíme, a můžeme za to vinit Čínu.”

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám