Hlavní obsah

Martin Ševčík vydal singl o naději a hledání cesty Doufám, že hvězdy jsou

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák a finalista soutěže SuperStar 2006 Martin Ševčík vydal nový singl Doufám, že hvězdy jsou. Po třinácti letech se v něm vrátil k českému jazyku. V roce 2007 vyšlo jeho debutové album Můj barevný svět, v roce 2012 nahrál anglicky zpívané album I Hate the Fall a nyní přišel s českou písní, k níž natočil videoklip.

Martin Ševčík v klipu k písni Doufám, že hvězdy jsouVideo: archiv umělce

 
Článek

Jde o popfolkovou skladbu o naději a hledání cesty. Popové melodie a akustická kytara by se pak měly objevit i na dalších singlech, které Ševčík chystá.

„Aktuálně mám natočené další dva singly. Mohu říct, že v jednom se mnou bude v duetu zpívat Patricie Fuxová z Vesny. Obě písně se ponesou v podobném duchu jako Doufám, že hvězdy jsou,” řekl.

Píseň Doufám, že hvězdy jsou vznikla pod taktovkou amerického producenta Iana Keloskyho. Ten se producentsky podílel již na předchozích nahrávkách Ševčíka. Skladbu otextoval Karelll.

Videoklip, o jehož natočení se postaral režisér a scenárista Tomáš Krejčí, vznikal v interiérech jednoho pražského bytu, a také na střeše výškové budovy v centru hlavního města. Ševčík si v něm zahrál hlavní roli s modelkou Michaelou Karakovou. Děj pojednává o vyčpělém soužití mladých lidí, pro které se vztah stává rutinou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám