Hlavní obsah

Lucie odložila koncerty se symfoniky a připravila sérii letních koncertů

Právo, jaš

Skupina Lucie kvůli koronavirové krizi a omezením pro kulturní akce ve vnitřních prostorách přesunula podzimní halové turné se symfonickým orchestrem Lucie v opeře na rok 2022. Místo toho přichystala na letošní léto sérii mimořádných vystoupení, která startuje už 25. června v Boskovicích.

Foto: Ondřej Pýcha

Skupina Lucie, zleva Michal Dvořák, P. B. Ch., Robert Kodym a David Koller

Článek

„K turné Lucie v opeře jsme od začátku přistupovali jako k výjimečnému projektu, který měl našim fanouškům nabídnout nezapomenutelný zážitek. Nejen po hudební, ale i vizuální stránce, pro kterou jsme více než rok připravovali scénu. Bohužel však v tuto chvíli stále není jasné, za jakých podmínek bude možné na podzim v halách koncertovat, a proto jsme se rozhodli turné odložit na dobu, kdy bude možné arény naplnit na sto procent a bez obav si každý plánovaný večer společně vychutnat tak, jak si to představujeme,“ napsala Lucie v prohlášení k přeložení turné.

To se mělo uskutečnit letos na podzim. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nové termíny, které budou upřesněny v příštích týdnech.

Dotkni se Lucie Tour

25. 6. Boskovice

26. 6. Hradec Králové

 5. 7. Český Krumlov

 7. 7. Mikulov

14. 7. Kopřivná

15. 7. Třeboň

25. 7. Pardubice

 8. 8. Konopiště

11. 8. Ostrava

15. 8. Jihlava

22. 8. Malá Skála

24. 8. Praha

 6. 9. Plzeň

16. 9. Ústí nad Labem

19. 9. Brno

Lucie pro letošní léto ale nachystala malé turné s rockovým programem v osobitých prostorách, v nichž budou mít návštěvníci ke kapele blíže než ve velkých halách. Turné Dotkni se Lucie čítá patnáct zastávek, přičemž na většině míst skupina ještě nikdy nekoncertovala.

Reklama

Výběr článků

Načítám