Hlavní obsah

Lenny vydává další singl a ohlašuje turné

Právo, kukl

Debutové album české zpěvačky Lenny je ohlášeno na 9. září. Singl a videoklip Hell.o, který vypustila začátkem léta, se setkal s kladnými reakcemi. Nyní Lenny přichází s emotivní skladbou My Love, k níž sama natočila i videoklip.

Foto: Universal Music

Lenny vydá album v září.

Článek

„Jsou písničky, které vznikají roky, a pak ty, které jsou hotové za dvacet minut. My Love je jedna z takových věcí, protože jsem přesně věděla, co v ten moment cítím, a jak to chci říct. Od začátku mi bylo jasné, že písnička musí zůstat co nejjednodušší a čistá. Ondra Fiedler pak pod svou taktovkou zcela pochopil, jak skladbu produkčně podchytit,“ vysvětluje Lenny vznik písně.

Samotnou skladbu doprovází originální video, jenž  Lenny natočila během svého pobytu v Čechách. Nálada písně tak dostala i vizuální podobu, která její výraz umocňuje.

„Klip k My Love je z mého pohledu tak trochu risk, protože to zdaleka není to, co vídáme běžně na obrazovkách. Myslím, že si ale písnička svou přirozeností a otevřeností takový přístup žádala. Pro mě je to jako fotografie nějaké vzpomínky. Není třeba dokonalá, ale ta emoce je tam prostě momentálně zachycena. Přesně tohle jsem potřebovala, aby dýchalo i z klipu,“ říká Lenny.

Desku s názvem Hearts Lenny krátce po jejím vydání představí svým fanouškům také naživo. Turné se stejnojmenným názvem odstartuje 30. září v Liberci - Vratislavicích a skončí 30. října v pražském Lucerna Music Baru.

Videoklip k písničce My Love je ke zhlédnutí ZDE.

Hearts Tour 2016

30. 9. Liberec - Vratislavice

 1. 10. Ostrava

 4. 10. Brno

 5. 10. Olomouc

 8. 10. Plzeň

15. 10. Pardubice

28. 10. České Budějovice

30. 10. Praha

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám