Hlavní obsah

Láska předběhl Vánoce o tři týdny a přichází s dárkem v podobě klipu a besídky

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkář Láska je na sólové dráze teprve druhým rokem, přesto už stihl vydat sedm klipů, odehrát více než stovku koncertů a také natočit debutové album Deska. Nyní přichází se zbrusu novým klipem k písni Domek, na které se autorsky podílel i Vašek Bláha, frontman skupiny Divokej Bill.

Písničkář Láska v klipu k písničce DomekVideo: archiv umělce

 
Článek

„Letošní rok je hodně zvláštní. Přerušené jarní turné, krásné léto, pak zrušené podzimní koncerty. Není třeba dlouze vyprávět, celá umělecká scéna zažívá nejistou dobu,“ uvádí Láska. „Všichni jsou unavení, pod tlakem, hodně lidí obecně žije v neustálém stresu.

„I proto jsme sáhli po tomto melodickém a snad i pozitivním songu. V klipu je více než na příběh kladen důraz na atmosféru, barvy, prožitek. Chtěli jsme jím písničce přidat ještě další a nečekaný rozměr,“ vysvětluje Láska.

V klipu se představují čeští herci Jitka Ježková a Jaromír Nosek. Skladbu již tradičně produkoval Thom Fröde, na textu spolupracoval Pepí Čihák, výroby klipu se ujal Ondřej Soukup se svým týmem.

„Mám štěstí na lidi, kteří mě obklopují. Jsou to špičkoví a inspirativní profíci a jsem rád, že jsou se mnou i v této zamotané době,“ doplňuje Láska.

Díky uvolnění vládních opatření Láska připravuje nejen ke svým narozeninám, ale především jako předvánoční dárek svým fanouškům setkání v podobě vánoční besídky. Bude se konat 19. prosince v prostorách hudební školičky VIP4YOU, kde Láska vyučuje se svými kolegy z branže. Návštěvníci se mohou těšit na milé hosty i malé občerstvení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám