Hlavní obsah

Krize zlevnila hvězdy: Kravitz i Limp Bizkit zahrají za čtyři stovky

Novinky, Stanislav Dvořák

K nevídaným slevám dohnala některé světové hvězdy ekonomická krize. Například na koncerty Lennyho Kravitze, Limp Bizkit, Nine Inch Nails a Mötley Crüe v ČR je možno získat omezené množství lístků v akci za 15 euro, tedy zhruba 400 korun.

Foto: Milan Malíček, Právo

Lenny Kravitz

Článek

Petr Novák ze společnosti Live Nation potvrdil, že se zlevňuje kvůli krizi. "Přední světoví interpreti dali souhlas, že budou součástí nového projektu Artist Music Exchange, aby umožnili svým fanouškům zakoupit vstupenky za zvýhodněné ceny na některé letní koncerty," uvedl.

Artist Music Exchange má v nabídce vstupenky na vybrané koncerty v České republice, Polsku a Maďarsku. Fanoušci mohou zakoupit omezené množství vstupenek za jednotnou cenu 15 eur.

Takové ceny lístků jsou u hvězd typu Kravitze a Limp Bizkit skutečně překvapující, v posledních letech naopak pořád prudce stoupaly a ani v ČR nebyly výjimkou vstupenky za několik tisíc korun.

“Letní koncert je skvělým únikem v těchto těžkých ekonomických časech,” řekl k tomu Michael Rapino, Prezident společnosti Live Nation. „V rámci projektu Artist Music Exchange se podílíme na tom, aby  fanoušci měli možnost vidět své oblíbené skupiny po celé Střední Evropě”.

Fanoušci mohou zakoupit levné vstupenky na www.artistmusicexchange.com.

Reklama

Výběr článků

Načítám