Hlavní obsah

Krajňák točí Poslední plavky

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozmarnou letní komedii Poslední plavky začne koncem června natáčet jako svůj celovečerní hraný debut režisér Michal Krajňák. Do hlavních rolí obsadil Petra Čtvrtníčka, Josefa Poláška, Jiřího Lábuse a Rudolfa Hrušínského st.

Článek

"Rybář jsem odmalička a kromě toho tam budu hrát nerudného dědka, jímž začínám být," řekl na setkání s novináři Hrušínský a dodal, že navzdory svým rybářským zkušenostem do scénáře zasahovat nebude: "Když, tak jen nechtěně."

Producent filmu Viktor Tauš ke vzniku projektu řekl: "Chtěli jsme strávit léto u jezera a vzali jsme s sebou pár populárních herců, aby byla sranda," Čtvrtníček vzápětí označil Poslední plavky za volné pokračování Rozmarného léta, což ale Tauš uvedl na pravou míru: "K Rozmarnému létu se odkazujeme jen ve smyslu nálady, jinak bude náš film výrazně ujebanější."

Podle režiséra Krajňáka se už teď na Slovensku na místě natáčení pilně pracuje. O snímku řekl, že v něm bude ležérní a občas i trochu drsnější humor. "Zkrátka partička sedí na terase a kecá - až jim to překazí sumec," zmínil režisér důležitou "postavu" filmu.

Sumec Lojza bude existovat v počítačové verzi 3D a také jako reálný model v životní velikosti. Má být řiditelný i ze břehu a uvnitř makety bude prostor pro ukrytého potápěče. Plánovaná premiéra filmu je 8. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám