Hlavní obsah

Krainová a Babčáková ve vieweghovské Vybíjené

Nový český film Vybíjená se v českých kinech objeví již za necelé dva měsíce a v této chvíli je ve stadiu dokončovacích prací. Hotov je již také plakát s hlavními postavami a na Novinkách se můžete podívat na první ukázku.

Ukázka z filmu VybíjenáVideo: Falcon

 
Článek

Vybíjená je příběhem několika středoškolských spolužáků, kteří sdílejí své životy již od studentských let a abiturientský sraz jim dá příležitost k porovnávání životních výher a proher. Všichni mužští hrdinové byli zamilovaní do třídní krásky Evy, kterou hraje Simona Krainová. Jak je vidět i z plakátu, Eva své obdivovatele lehce utáhne, nicméně příběh Vybíjené nabízí v jejich vztazích docela propletenec.

Naopak třídní ošklivka Hujerová byla často obětí nevybíravých žertíků svých spolužáků a musela celý život o své štěstí bojovat. Roli Hujerové, která je jakousi sarkastickou glosátorkou životních situací, si zahrála další výrazná herecká osobnost domácího filmu a divadla, Simona Babčáková.

Foto: Falcon

Plakát filmu Vybíjená

Hujerová si musí vybojovat své štěstí ve světě, který fandí krásným. „Vnímám, že když je někdo krásný, vzbuzuje apriorní sympatie a libost a projdou mu věci, které si my ostatní musíme víc obhajovat. Myslím, že se krásní lidé setkávají s větší vstřícností, tedy pokud k tomu mají i schopnosti. Většina z nich to popře, protože nevědí, jaké to je, být na druhé straně. Jak my říkáme: sytý hladovému nevaří,“ říká o své hrdince Simona Babčáková.

Vybíjenou natočil podle úspěšné knihy Michala Viewegha Petr Nikolaev (režisér první vieweghovské adaptace Báječná léta pod psa) a komedie vstupuje do kin 12. března.

Reklama

Výběr článků

Načítám