Hlavní obsah

Komedie Palm Springs míří do kin

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komedie režiséra Maxe Barbakowa Palm Springs, která si z letošního festivalu Sundance odvezla Velkou cenu poroty a je mnohými označována za komedii roku, vstoupí ještě v létě prostřednictvím distribuční společnosti Aerofilms do českých kin.

Foto: ČTK/ZUMA/Limelight Productions

Cristin Miliotiová a Andy Samberg ve filmu Palm Springs

Článek

Prvními kritiky je označovaná jako „nesmírně zábavný a obdivuhodně originální snímek“, který je „stylový, bláznivý, hluboký a vlastně téměř dokonalý“. Navíc se v Sundance komedie stala předmětem mnoha diskusí, protože americké společnosti Neon a Hulu z ní udělaly nejdražší film Sundance všech dob: za distribuční práva utratily rekordních 17,5 milionu dolarů.

Film Dcera Darji Kaščejevové má cenu z festivalu Sundance

Film

Příběh filmu se vrací k oblíbenému motivu časové smyčky, v níž uváznou pohodář Nyles (Andy Samberg) a cynická Sarah (Cristin Miliotiová). Znovu a znovu prožívají stejný otravný den na luxusní svatbě v kalifornské poušti a brzy si uvědomí, že ať udělají cokoliv, nebude to mít žádné následky.

Film se podle recenzí pyšní vynikajícími hereckými výkony a inovativním scénářem, který je plný humoru, ale dotýká se i řady hlubších témat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám