Hlavní obsah

Kocovina a sex ve Špindlu. Komedie s Polívkovou bude v prosinci

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těsně před Vánocemi vstoupí do kin česká komedie Špindl. Tvůrci tvrdí, že nabídne „dámskou jízdu tří sester“, sexuální dobrodružství a kocovinu. Hlavní postavu vybavenou sarkastickými hláškami hraje Anna Polívková.

komedie ŠpindlVideo: bontonfilm

 
Článek

Špindl režíroval Milan Cieslar, který natočil také komedie Láska je láska a Život je život. Hlavní role mají Anna Polívková, David Gránský, Kateřina Klausová, Anita Krausová, Oldřich Navrátil a Jan Révai, dále hrají Jakub Kohák, Alice Bendová, Marek Vašut či Lukáš Pavlásek.

„Všem třem hlavním hrdinkám se ve Špindlu totálně změní život. Cesta k této změně vede přes milostná zklamání, sexuální dobrodružství a několik pořádně bolestných kocovin. Tenhle film je zkrátka ze života,“ ujišťuje Kateřina Klausová.

Foto: Bontonfilm

Jan Révai a Alice Bendová v komedie Špindl

Foto: Bontonfilm

David Gránský ve filmu Špindl

Foto: Bontonfilm

Anna Polívková a Anita Krausová

„Natáčení filmu Špindl bylo jedno z nejzábavnějších v mém životě. Scénář filmu je tak vtipný, že mě okamžitě dostal a vlastně mi ani nevadilo, že jsem musel v jedné scéně běhat úplně nahý v mrazu. Snad to nakonec diváci a hlavně divačky ocení,“ řekl David Gránský.

Ve filmu vyrazí sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu do Špindlerova Mlýna. Katce i Magdě už bylo třicet a začínají být nervózní, protože jsou single. Na horách by se mohl objevit „ten pravý“, ale také spousta podivínů a postaviček. Během týdne zažijí dobrodružství, které je změní, slibují tvůrci Špindlu.

Reklama

Výběr článků

Načítám