Hlavní obsah

Klára Vytisková: Zpívala jsem už i v kleci

Právo, Barbora Olšanová, Přemysl Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klara & The Pop vystoupili třetí den na Szigetu. Na Europe Stage, na níž koncertovali, se organizátoři snaží představit mezinárodnímu publiku to nejzajímavější z evropské scény. V předchozích letech na tom pódiu vystoupili například Mydy Rabycad, Ghost of You nebo En.Dru.

Foto: David Peltán

Klára Vytisková na Szigetu.

Článek

Měli jste připravený nějaký speciální program?

Hráli jsme náš letní set, do kterého jsme vložili dvě úplně nový písničky. Přes léto je dotočíme ve studiu a na podzim vyjdou.

Páteční Sziget provázelo tropické horko a hrát na přímém slunci není asi ten nejhezčí zážitek. Byla už horší místa, na kterých jste koncertovala?

Abych pravdu řekla, právě hraní na Szigetu bylo jedno z nejnáročnějších, protože hrát celý koncert na plném slunci, když je třicet sedm stupňů ve stínu, je slušný adrenalin. Ale zážitků mám spoustu. Jednou jsem zpívala v kleci pro go go tanečnice, protože ke kapele už jsem se nevešla. Nebo jsem si v Bruselu při koncertě zlomila nohu.

Klara & The Pop je ambiciózní projekt. Budete směřovat do zahraničí?

Hraní v zahraničí je určitě v plánu. Je za námi poměrně dost nabité koncertní léto, čeká nás studiová práce, dodělávání nových singlů a natáčení klipu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám