Hlavní obsah

Keira Knightleyová tvrdí, že s filmem skončí

Novinky, DPA, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z největších současných hollywoodských hvězd Keira Knightleyová prý v branži skončí. Má pocit, že kvůli humbuku kolem filmů nemůže vést skutečný život.

Článek

Po komerčně velmi úspěšných Pirátech z Karibiku (další díl už je na cestě do kin) narostla sláva Keiry Knightleyové do rozměrů, které podle svých slov už nezvládá. "Chci mít místo toho skutečný život," říká 22letá herečka.

"Sláva je něco šíleného. Myslím, že to budu muset omezit nebo dokonce zcela vzdát," uvedla podle agentury DPA. Domnívá se, že v situaci, v jaké se teď nechází, by nemohla mít děti. Také si postěžovala, že je kvůli své štíhlé postavě nespravedlivě dávána za příklad chorobné hubenosti. Knightleyová popírá, že by byla anorektička a její právníci se dokonce soudí s jedním britským deníkem, který to naznačoval.  

O přerušení či ukončení kariéry prý hodně přemýšlela na desetidenní trekkingové dovolené "na místě, kde mě nikdo neznal a nikdo se nestaral o mé filmy". Tam se rozhodla, že potřebuje nalézt "mír a vyrovnanost".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám