Hlavní obsah

Karel Gott už neumí zpívat, ať si hraje s dětma, řekl Knížák

Novinky, Stanislav Dvořák

Ředitel Národní galerie Milan Knížák opět potvrdil svou pověst provokatéra, když ve vysílání Frekvence 1 vyzval komerčně nejúspěšnějšího českého zpěváka Karla Gotta, aby už konečně přestal zpívat a raději si hrál s dětmi. Jeho zpěv už podle něj dnes nic nepřináší.

Foto: Třeštík Jan, ČTK

Generální ředitel Národní galerie Milan Knížák: Gott už nemá hlas.

Článek

"Myslím si, že už nemá (Karel Gott) vůbec žádný hlas. Už to nemá vůbec žádný smysl, aby zpíval dál. Nepřináší to žádnou novou informaci ani novou rozkoš, vlastně nic," řekl Knížák.

Knížák už dříve o Gottovi prohlásil, že je ostudou naší společnosti. Na Frekvenci 1 vysvětlil, že dřív mu jeho druh zpěvu sice nevyhovoval, ale to byla věc jeho vkusu. Teď už prostě neumí zpívat. Podle Knížáka by se měl Karel Gott raději věnovat rodině. "Já bych viděl jako normální, kdyby zpívání nechal. Má děti, ať si hraje s dětma."

Gott: to je zlé a hloupé

"Božský Karel" se urazil a ihned vydal vlastní prohlášení: "Já vůbec na tohoto člověka nereaguju! Protože zeptat se Knížáka, to je to samé jako Jana Rejžka, s tím rozdílem, že ten Rejžek je inteligentní člověk, tak to řekne alespoň s nějakým fórem. Ale toto je špatné a zlé, to je úplně hloupé. To je tak hloupé, že to vůbec nestojí za řeč."

"Vždyť je to tak jednoduché, ať mě pan Knížák neposlouchá, prostě když se mi někdo nelíbí, tak ho zkrátka neposlouchám, desku si kupovat nemusí a když jsem v televizi náhodou, tak není nic jednoduššího, ovladač má, přepojit jinam na ty tři minuty, co zpívám," dodal zpěvák.

Karel Gott je komerčně velmi úspěšný zpěvák, který u nás prodal milióny desek. Je známý také v Rusku, Polsku, Bulharsku či v německy mluvících zemích.

Reklama

Výběr článků

Načítám