Hlavní obsah

Kapela Sendwitch natočila během karantény klip o nepovedeném vztahu

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klip ke skladbě Mezi náma, jejíž text vychází z nepovedeného vztahu frontmana kapely, natáčela česká kapela Sendwitch během karantény ve studiu u Thoma Frödeho z Imodia. V plánu mají odehrát 10. května live stream svého koncertu z KD Loučeň. Klip ma na Novinkách.cz premiéru.

Videoklip k písničce Mezi náma od skupiny Sendwitch.Video: Championship Music

 
Článek

„S Thomem jsme se dlouho neviděli. Když jsme ho přijeli navštívit, rovnou jsme si řekli, že u něj i natočíme klip,” vysvětlil s úsměvem zpěvák kapely Daniel Černý. Produkci písničky měl na starost Martin Hollandr, který singl nahrával, mixoval a masteroval.

Foto: archiv kapely

Sendwitch během natáčení klipu.

Kapela má v plánu odehrát 10. května live stream z KD Loučeň, jenž chce pojmout na své poměry velkolepě, a to včetně světel i show. Hostem bude písničkář Láska, který bude vystupovat i na plánovaném podzimním turné kapely Sendwitch. Dalším hostem bude kapela Maniac.

„Bude to náš druhý a nejspíš i poslední live stream. Jsme rádi, že se v téhle složité době dostaneme k lidem alespoň přes obrazovky,“ dodává Černý.

Reklama

Výběr článků

Načítám