Hlavní obsah

Kapela O5 a Radeček pohřbila v klipu k písni To až jednou zpěváka

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperská skupina O5 a Radeček vydala šestý singl s klipem z úspěšného alba Dobrý zprávy. Ve skladbě To až jednou zpívají muzikanti z jesenických hor o smrti. S nadsázkou, pokorou a smířením.

Klip skupiny O5 a Radeček k písničce To až jednouVideo: BrainZone

 
Článek

„Bavit se o smrti je pro někoho tabu, ale určitě každý z nás o ní občas přemýšlí. Neutečeš jí, ale nemusíš být na ni sám. A o tom je náš nový klip,“ říká zpěvák Tomáš Polák.

Na natáčení vzpomíná kapela s úsměvem. „V klipu hraje i katolický kněz René Strouhal. Že je to pravý farář, nám ale filmový štáb řekl až po natáčení. Kdybychom to věděli dřív, dáváme si víc pozor na pusu,“ směje se Polák, který většinu natáčení strávil v rakvi.

Foto: archiv kapely

Záběr z natáčení klipu k písni To až jednou.

Píseň To až jednou je v pořadí šestým singlem z alba Dobrý zprávy. Za prodej nahrávky získali členové kapely O5 a Radeček Zlatou desku. „O tom, že tuhle píseň vydáme jako singl s klipem, rozhodly reakce fanoušků. Song jsme zkusili zahrát na koncertech a i naživo funguje skvěle, lidi hned začnou tančit,“ dodává Polák.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám