Hlavní obsah

Kapela Meow! pomůže beneficí dětem, kterým zemřela blízká osoba

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pestrobarevný obal debutového alba pražských Meow! ztratí ve středu 13. listopadu barvy, které mu vrátí až děti ze školky Bambíno a známé osobnosti. Ty spolu vykreslí deset desek a vytvoří tak limitovanou edici alb, z jejichž prodeje bude výtěžek věnován Poradně Vigvam, která dlouhodobě pomáhá rodinám s vyrovnáváním se se smrtí někoho blízkého.

Foto: archiv kapely

Meow!, zleva Lukáš Vincour (bicí), Ondřej Pavlů (zpěv), Tomáš Kašpar (baskytara) a Tomáš „Cibi“ Cibor (kytara).

Článek

Už na dubnovém křtu kapela Meow! avizovala, že se na podzim chystá Poradnu Vigvam podpořit. Proto iniciovali Benefici v rytmu punkrocku, kterou svojí účastí podpoří i Marek Hilšer, Sandra Nováková nebo ředitelka Nadace Terezy Maxové Terezie Sverdlinová.

„Nám hudba pomáhá s našimi složitými příběhy, nicméně příběhy dětí, kterým benefice pomůže, jsou ještě těžší. Pomoc od hudby si proto také zaslouží,“ říká kytarista Meow! Tomáš „Cibi“ Cibor.

Tvorba desek začne v pražském Prostoru39 v 15 hodin, od 17 hodin začne jejich prodej. Jedno album se bude prodávat za 1200 Kč. Akci zakončí v 19 hodin koncert kapely Meow!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám