Hlavní obsah

Justin Bieber se v lednu vrátí

Právo, Jaroslav Špulák

Kanadský zpěvák Justin Bieber o vánočních svátcích oznámil, že se v roce 2020 vrátí na hudební scénu. Jeho plány jsou jasné. Hned 3. ledna vydá novou skladbu Yummy, jež avizuje jeho páté řadové album. Oznámil také konání velkého koncertního turné v Kanadě a Spojených státech. Objeví se i v dokumentárním seriálu.

Foto: Profimedia.cz

Justin Bieber

Článek

Pětadvacetiletý Bieber ohlásil pauzu letos na jaře v reakci na otázky fanoušků. Poté nicméně spolupracoval na písni I Don’t Care britského písničkáře Eda Sheerana, která vyšla na jeho letošní desce No.6 Collaborations Project, a remixu skladby Bad Guy od Billie Eilish.

„Jako lidé jsme nedokonalí. Má minulost, chyby, všechno, čím jsem prošel... Věřím, že jsem přesně tam, kde mám být,“ sdělil Bieber, jenž měl několikrát v minulosti problémy se zákonem. Podle něho bude nové album jiné než ta předchozí. Datum jeho vydání ale zatím není známé.

Justin Bieber vydal alba My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a Purpose (2015). Má jednu cenu Grammy, dvě Brit Awards, 19 Billboard Music Award, 15 American Music Award, 23 Teen Choice Awards a mnoho dalších cen.

Justin Bieber si koupil neobyčejně příjemně vyhlížející dům

Jak bydlí VIP

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám