Hlavní obsah

John Newman vydá v říjnu druhé album

Právo, ŠH

Anglický zpěvák John Newman, který v loňském roce výtečně uzavíral program letního festivalu Colours of Ostrava, plánuje vydat nové album s názvem Revolve. Jeho v pořadí druhá studiová nahrávka by se měla dostat na trh 16. října letošního roku.

Foto: Profimedia.cz

John Newman

Článek

Pětadvacetiletý rodák z města Settle v North Yorkshire také před pár dny zveřejnil skladbu Lights Down, která se bude na novince nacházet. Album podle Newtonových informací přinese celkově čtrnáct písní, mezi kterými jsou i singly Come And Get It a Blame (feat. Calvin Harris).

Kolekce vznikala na třech místech, v Los Angeles, Londýně a Miami. Spolupracovali na ní i producent Greg Kurstin (dělal v minulosti se Siou nebo Lily Allen), zpěvák Charlie Wilson nebo Idris Elba, herec vystupující mimo jiné jako DJ Big Driis.

Newman zaznamenal první úspěchy díky spolupráci s formací Rudimental. V roce 2012 se podílel na jejich singlech Feel The Love a Not Giving In. O rok později vydal vlastní singl Love Me Again, který se umístil na první příčce britského žebříčku.

Tato skladba se pak samozřejmě objevila i na jeho dosud jediné studiové nahrávce Tribute (2013), která pokořila britský albový žebříček prodejnosti a obsahuje i singly Cheating, Losing Sleep a Out Of My Head.

Zpěvák má na kontě mimo jiné tři nominace na BRIT Awards.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám