Hlavní obsah

Jo, ono to půjde, řekli čert s andělem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volné pokračování jedné z nejúspěšnějších českých pohádek Anděl Páně s Ivanem Trojanem a Jiřím Dvořákem v hlavních rolích vás zve do zákulisí příprav.

Film o filmu Anděl Páně 2Video: Falcon

 
Článek

V hlavních rolích příběhu se opět setkáme s oblíbenou dvojicí – andělem Petronelem a čertem Uriášem v podání Ivana Trojana a Jiřího Dvořáka. Kvůli jejich tahanici se jablko ze stromu Poznání zakutálí na Zemi. Petronel s Uriášem se tak ocitnou v malém českém městě v předvečer svátku svatého Mikuláše. Protože, jak pravil Bůh, jestli tady jablko nebude zpět do rána...

„Když jsme se vedle sebe s Ivanem postavili, já s těmi rohy a on v blond paruce, tak to bylo takové deja vu, až jsme si říkali, tady se někdo zbláznil, když nás po jedenácti letech do toho takhle uvrtali. Byl to zvláštní pocit, ale ne nepříjemnej,“ vzpomíná herec Jiří Dvořák. „Začali jsme se docela těšit, a když byl první natáčecí den u konce, tak jsme se na sebe tak podívali a řekli si: Jo, ono to půjde!“

Ukázka z filmu Anděl Páně 2 - Petronel s UriášemVideo: Falcon

Ve filmu Anděl Páně 2 uvidíme dále Aničku Čtvrtníčkovou, Vicu Kerekes, Pavla Lišku, Stanislava Majera a Marka Taclíka, Bolka Polívku, dále uvidíme Vojtu Dyka, Mariána Labudu a samozřejmě Jiřího Bartošku v roli Boha. V hvězdném nebi se sejde hvězdná sestava - Klára Issová, Lucie Bílá, Gabriela Osvaldová, Martin Huba, Jiřina Bohdalová nebo Veronika Žilková.

Do kin by měl Anděl Páně 2 vstoupit v adventním čase, 1. prosince 2016, distributorem je společnost Falcon.

Reklama

Výběr článků

Načítám