Hlavní obsah

Jakub Marek má premiéru se singlem Pouta. Je o lásce a vztazích

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jakub Marek Hradský, bubeník z pražské kapely Last Station, se představuje ve svém sólovém projektu, který nese název Jakub Marek. Prvním singlem je skladba Pouta.

První písnička Jakuba Marka.Video: Archiv umělce

 
Článek

„Pustit se do vlastního projektu mě napadlo asi před třemi lety, ale až nyní jsem svou myšlenku začal realizovat. V kapele Last Station budu hrát samozřejmě dál, ale už mě nenaplňovalo být jen schovaný za bicími,“ říká Jakub Marek.

Jeho prvním singlem je píseň Pouta, která je o lásce a vztazích. „Je o tom, že přestože je každý člověk na světě jen loutkou, tak být s někým, koho opravdu milujeme, má pro nás mnohem větší smysl,“ vysvětluje Jakub Marek.

Nejenže si nahrával bicí a píseň nazpíval, sám napsal i text. Na singlu s ním také pracovali českobudějovický zpěvák a muzikant Janchi a Roman Pospíšil z kapely Zelenina, který pomáhal nahrát baskytaru. Další aranže a produkci zajištoval Jan Říha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám