Hlavní obsah

Indie novinky: Zpívá Miloš Kopecký, Bongo Bonboniéra, Hromosvod

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen velcí nadnárodní hráči chrlí na předvánoční trh jedno CD za druhým. Z menších labelů se vyloupla třeba kuriózní deska Zpívá Miloš Kopecký, dětská Bongo Bonboniéra nebo folk-rockový Hromosvod.

Článek

Věděli jste, že herec Miloš Kopecký zpíval? Na novém vzpomínkovém albu jsou zachyceny songy jako Mackie Messer, Já jsem zedník Glajcha, Když nad Prahou se večer uklání, Templštejn, Potkal jsem jelena či Oči čokoládové.

3B: Bongo Bonboniéra

3B je trio (Bibi, best Boy, Bongo), které představuje kolekci písniček určených pro děti a jejich rodiče. CD obsahuje navíc dva dárky zdarma – originální 3B brýle a volnou vstupenku do zábavního parku v hodnotě 149 korun.

Na albu je sedmnáct skladeb, ve kterých se mlsá čokoláda, cestuje po celém světě, hledají se štěňátka, slaví se narozeniny a rapuje s tučňáky. Dozvíte se, jak to dělají lidé z národa Čanki a na závěr usnete s ukolébavkou z Walesu. Triu 3B vypomohli na albu Jablkoň, Radůza, Čankišou, Tata bojs, Žamboši a další.

Hromosvod 

Album Zimní čas vydal folk-rockový Hromosvod. Bohatě aranžované songy s kytarami, mandolinou, houslemi, příčnou flétnou a rockovou rytmikou zavánějí folkem, jazzem i pop-rockem. Navíc jedna coververze George Harrisona a jedna od Spirituál kvintetu.

Reklama

Výběr článků

Načítám