Hlavní obsah

Imodium a Portless na turné

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rockové skupiny Imodium a Portless vyrazí na společné podzimní No Man Tour. Jde zároveň o název singlu, který obě kapely v současné době dokončují.

Foto: Michal Havlíček

Imodium

Článek

Hlasy zpěváků Kryštofa Michala a Thoma Frödeho v něm doplní i raper Henry D, který již delší dobu spolupracuje s Portless. „Myšlenkou turné i singlu No Man je stádovité chování společnosti a její hloupnutí,“ říká Kryštof Michal.

Na turné, které čítá devět zastávek a začne 26. října v Liberci, zazní nový singl No Man v koncertním provedení obou kapel. Navštíví také Svitavy (2. 11.), Broumov (3. 11.), Krnov (10. 11.), Prahu (22. 11.), Brno (30. 11.), Nový Jičín (1. 12.), Plzeň (7. 12.) a Chrudim (8. 12.).

Imodium je formace z Broumova, která tam vznikla v roce 1999. Vydala již několik alb, to aktuální se jmenuje Element a vyšlo v loňském roce. Ohlasy na ně byly velice pozitivní a zdá se, že jde o nejlepší desku skupiny v její historii.

Portless je kapela z Prahy, která přišla na svět v roce 2012. V roce 2013 vydala debutové album New Ride, o čtyři roky později na ně navázala počinem nazvaným Back. Na něm se vrací k razantní hudbě devadesátých let.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám