Hlavní obsah

Hybernia ožije pařížským kabaretem

Právo, Tereza Frýdová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Francouzský kabaret Crazy Horse Paris zavítá poprvé do České republiky. Jeho představení mohou diváci zhlédnout v pražském Divadle Hybernia od 5. do 9. listopadu. Se speciální show se představí v rámci mezinárodního turné Forever Crazy.

Foto: Profimedia.cz

Kabaret Crazy Horse Paris k nám přijede poprvé.

Článek

Skládá se ze série vysoce estetických a vizuálních scén, které jsou prezentovány deseti profesionálními tanečnicemi. Performanci zároveň doplní zajímavé světelné efekty a projekce. Vystoupení zpravidla doprovází originální hudba.

Nohy vystupujících ozdobí boty s červenou podrážkou od francouzského návrháře Christiana Louboutina. Kostýmy tanečnic pocházejí od světově známých módních návrhářů, jakými jsou Karl Lagerfeld, Loris Azzaro, Paco Rabanne nebo Azzedine Alaia.

Kabaret vznikl v roce 1951 a proslavil se na celém světě díky svému jedinečnému stylu a způsobu, jakým oslavuje ženskost. V posledních letech s ním spolupracovalo mnoho známých osobností, například americký režisér David Lynch nebo francouzský návrhář Jean Paul Gaultier.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám