Hlavní obsah

Hlavní cenu MTV za videoklip roku získal Timberlake s „Mirrors”

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavní cenu hudební televize MTV Video Music Awards za nejlepší video roku získal v noci na pondělí americký zpěvák Justin Timberlake za videoklip k písni Mirrors.

Foto: ČTK/AP

Justin Timberlake získal cenu za videoklip k písni Mirrors.

Článek

Cenu hudební televize MTV Video Music Awards pro nejlepší ženské video dostala Taylor Swiftová za video k písni I Knew You Were Trouble. V kategorii nejlepšího mužského videa vyhrál zpěvák Bruno Mars s klipem k písni Locked Out of Heaven.

Timberlake s klipem k Mirrors skóroval ještě v kategorii nejlepší střih. Cenu za nejlepší režii dostal režisér David Fincher, který natočil klip k další Timberlakově písni Suit & Tie. Mladý zpěvák kromě toho převzal ocenění za novátorský počin Michael Jackson Video Vanguard Award.

"Nezasloužím si tuhle cenu, ale nevrátím ji," prohlásil zpěvák, ke kterému se při hudebním vystoupení připojili jeho čtyři bývalí kolegové z někdejší chlapecké kapely 'N Sync. Pětice spolu nevystupovala od roku 2002.

Reklama

Výběr článků

Načítám