Hlavní obsah

Havlová vycouvala ze seriálu na Primě, nahradí ji Žilková

Novinky, Stanislav Dvořák

TV Prima nedávno ohlásila účast Dagmar Havlové v novém seriálu Všechny moje lásky. Havlová ale z projektu vycouvala, přiznala v pondělí Prima. O ději seriálu zatím není mnoho známo, jisté je, že nemá nic společného s knihou Všechny moje lásky od britského autora Nicka Hornbyho.

Foto: TV Prima

Veronika Žilková

Článek

„Producent seriálu, společnost Orbis Pictures film, a agentura Dilia, která Dagmar Havlovou zastupuje, se nedohodli na finálním znění smlouvy. Důvodem nebyly finanční podmínky, ale nároky na užití jména a dalších osobnostních práv Dagmar Havlové,“ sdělila Jana Mrákotová z Primy.

„Mrzí nás, že se producent seriálu a paní Havlová nakonec nedohodli. Ale v mezidobí jsme intenzivně hledali srovnatelnou hereckou hvězdu, které by role ve Všech mých láskách seděla, a máme velkou radost, že jsme se dohodli právě s Veronikou Žilkovou. Veronika je skvělá herečka a víme, že právě ona je tou prvotřídní hereckou osobností, která dokáže skloubit humorné i dramatické momenty v krásné hlavní roli Marie. Stejně jako v případě paní Havlové nás nyní nejdříve čeká natáčení pilotního dílu,“ dodal programový ředitel Prima Group Roman Mrázek.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Jako malá jsem byla nespokojená se svým jménem a chtěla jsem, aby mě rodiče přejmenovali na Marušku. Když jsem později začala hrát, jmenovala jsem se Pavlína, Jana, Zuzka, Jenůfa, Adina. Věra jsem byla v úspěšném seriálu Vyprávěj, kde jsem vynikajícího scenáristu Rudolfa Merknera poznala. Vytoužené jméno Marie mě konečně čeká teď. Když jsem dostala k přečtení první dva díly, tak jsem to probrečela. V dojemném příběhu se střídají bolest a radost – stejně jako v životech, které všichni žijeme,“ řekla o své nové roli herečka Veronika Žilková.

Reklama

Výběr článků

Načítám