Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová se dala na country

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká herečka Gwyneth Paltrowová zkouší zpívat. Na předávání cen CMA v americkém Nashvillu vystoupila s country písní z nového filmu Country Strong.

Článek

Herečka se při zpěvu sama doprovázela na kytaru a pomáhal jí ještě profesionální country zpěvák Vince Gill. Při vystoupení neřekla ani slovo, jen se na publikum usmála.

Není jisté, jestli mělo jít jen o reklamu na film, nebo herečka skutečně uvažuje o hudební kariéře. O kvalitě vystoupení americký server The Hollywood Reporter nic nepíše, jen zmiňuje, že její herecká kolegyně Nicole Kidmanová vzrušeně aplaudovala ve stoje.

V poslední době se několik hollywoodských hereček pokusilo o vydání desky. S relativně kladným přijetím se setkala například Scarlett Johanssonová, hvězda posledních filmů Woodyho Allena jako Match Point, Sólokapr a Vicky Cristina Barcelona. Na svém prvním CD Anywhere I Lay My Head natočila v roce 2008 coververze Toma Waitse a jednu původní skladbu, na které spolupracovala s kytaristou skupiny Yeah Yeah Yeah.

Reklama

Výběr článků

Načítám