Hlavní obsah

Frymburkfest jako série koncertů

Právo, (AL)

Speciální pódium na hladině lipenské přehrady bude charakteristické pro první ročník multižánrového charitativního festivalu Frymburkfest – Lipno 2014. Jeho podtitulem je heslo Na společné vlně.

Foto: Milan Malíček, Právo

Lucie Bílá

Článek

Od 26. července do 9. srpna nabídne akce sedm dvojkoncertů, na kterých vystoupí řada českých hudebních hvězd.

První den se představí Jiří Zonyga a skupina Buty, 28. července Ewa Farna a Olympic, 30. července Strong Coffee a Čechomor.

První srpnový den vystoupí Zdeněk Podhůrský s Underhill a Petr Bende, o dva dny později Těžkej Pokondr a Dalibor Janda, 5. srpna Leona Machálková a Petr Kolář, 7. srpna Janek Ledecký a Debbi, o den později Kamila Nývltová a Lucie Bílá a festival zakončí Latino Americano Dance Night.

Nový festival je realizován pod charitativním projektem Číslo na Boha, jehož autorem a patronem je herec a zpěvák Zdeněk Podhůrský.

Každá z devíti večerních produkcí bude věnována konkrétnímu dítěti vybranému ve spolupráci s občanským sdružením Dobrý skutek.

Symbolický šek se získanou finanční podporou převezmou na pódiu před koncem hudebního večera osobně rodiče dítěte, za danou částku následně zprostředkuje Dobrý skutek, o. s., potřebnou pomoc.

Reklama

Výběr článků

Načítám