Hlavní obsah

Filmové premiéry - Pí a jeho život, Ladíme

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vstupují do kin pouze dva filmy. Dojemný příběh o chlapci, tygrovi a moři Pí a jeho život a hudební teenagerská komedie Ladíme o soutěži univerzitních vokálních skupin.

Upoutávka na film Pí a jeho životVideo: Bontonfilm

 
Článek

Pí a jeho život

Foto: Bontonfilm

Film

Oscarový režisér Ang Lee převedl na plátno ve 3D knižní příběh o chlapci, tygrovi a moři. Chlapec Pí vyrůstal v indické zoologické zahradě svého otce. Pak se ale rodina rozhodla přestěhovat i s některými zvířaty do studené Kanady. Cestou se však potopila nákladní loď, na níž cestovali,  a chlapec se ocitl v záchranném člunu s poraněnou zebrou, hyenou, samicí orangutana a bengálským tygrem Richardem Parkerem. Ten si ale nemyslel, že by se v nouzových podmínkách mělo něco měnit na přirozeném průběhu potravního řetězce. Pí se musel proměnit v muže, aby dokázal obstát proti tygrovi a přežít strastiplnou pouť k pevnině.

Pí a jeho život, USA 2012, dobrodružný, 127 min., režie: Ang Lee, hrají: Irrfan Khan, Gérard Depardieu, Suraj Sharma, Rafe Spall, Tabu, Adil Hussain a další.

Ladíme

Foto: Bontonfilm

Film

Jedna je krásná a vládne partě zpívajících holek, které chtějí vyhrát soutěž vokálních souborů. Druhá do té party moc nepatří – a ani vlastně patřit nechce - ale skvěle zpívá a má nápady. Sokyně si vjedou do vlasů, ale holky pochopí, která má být pravá šéfka, ta stará se zastydí za arogantní vedení týmu, nová za pohrdání kolektivem, parta se zocelí a obohatí o novou, všestranně přínosnou členku, do níž se možná zamiluje ten, kterého by všechny chtěly…

Upoutávka na film LadímeVideo: Bontonfilm

Ladíme, USA 2012, hudební, 112 min., režie: Jason Moore, hrají: Anna Kendricková, Skylar Astinová, Brittany Snowová, Ben Platt, Anna Campová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám