Hlavní obsah

Filmové premiéry: Léto s gentlemanem, Láska mezi regály, Nedotknutelní a Alita: Bojový anděl

Právo, Věra Míšková

Jaromír Hanzlík debutuje jako scenárista filmem Léto s gentlemanem, kde hraje i titulní roli. Romanci nabízí i německý film Láska mezi regály. Po velkém úspěchu francouzské komedie Nedotknutelní vznikla její americká verze. Ve vzdálené budoucnosti se odehrává sci-fi podle komiksu Alita: Bojový anděl.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Léto s gentlemanem

Trailer k filmu Léto s gentlemanemVideo: Bioscop

Anna tráví s manželem každé léto v chatové oblasti za Prahou. Muž svůj čas už dlouho dělí mezi karban s kamarády v hospodě a výrobu modelů lodí, jeho žena je pro něj prakticky neviditelná. Anna si léto zpříjemňuje pravidelným setkáváním s kamarádkami, ale jednoho dne se ve vesnici objeví elegantní šarmantní gentleman Artur, který je, jak všichni předpokládají, novým majitelem místního zámku. Mezi Arturem a Annou přeskočí jiskra...

Léto s gentlemanem, Česko 2019, romantická komedie, režie: Jiří Adamec, Jaromír Hanzlík, Alena Antalová, Igor Bareš, Lucie Vondráčková, Miroslav Šimůnek, Tereza Kostková a další.

Láska mezi regály

Trailer k filmu Láska mezi regály Video: Film Europe

Christian je rváč a muž s pochybnou minulostí, pracuje jako pomocná síla ve velkoskladu, kde je jeho nejzářivější perspektivou možnost obsluhovat vysokozdvižný vozík. Ujímá se ho veterán Bruno a zasvěcuje ho do mikrokosmu, v němž se žije podle specifických pravidel. Při jedné z pauz potkává Christian prostořekou a okouzlující Marion z oddělení lahůdek...

Láska mezi regály, Německo 2018, 125 min., režie: Thomas Stuber, hrají: Franz Rogowski, Sandra Hüllerová, Peter Kurth, Henning Peker a další.

Nedotknutelní

Trailer k filmu Nedotknutelní (2017)Video: Bontonfilm

Milionář Phillip, vzdělaný sběratel umění, je po nehodě během paraglidingu ochrnutý a upoutaný na vozík. Jeho ošetřovatelem se stane černošský mladík z předměstí, nedávno propuštěný z vězení. Jejich soužití po krátké nedůvěře překoná všechny rozdíly a mezi oběma charaktery z jiných vesmírů života vznikne neočekávané přátelství.

Nedotknutelní, USA 2017, komedie, 125 min., režie: Neil Burger, hrají: Bryan Cranston, Kevin Hart, Nicole Kidmanová, Golshifteh Farahani, Julianna Marguliesová a další.

Alita: Bojový anděl

Trailer k filmu Alita: Bojový Anděl Video: CinemArt

Ve vzdálené postapokalyptické budoucnosti žijí lidé, kteří nezištně pomáhají jiným. Kyberdoktor Ido například prolézá skládky, aby našel funkční součástky, které může implantovat lidem, co o část těla přišli. Takhle objeví Alitu, poničeného kyborga se srdcem a duší dospívající dívky, a vrátí jí život...

Alita: Bojový anděl, USA/Kanada/Argentina 2019, sci-fi, 122 min., režie: Robert Rodriguez, hrají: Rosa Salazarová, Christoph Waltz, Keean Johnson, Jennifer Connellyová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám