Hlavní obsah

Filmové premiéry: Krycí jméno U.N.C.L.E, Dárek, Uuups! a další

Právo, Věra Míšková

V duchu starých bondovek se odehrává špionážní retro Krycí jméno U.N.C.L.E. Psychologický thriller Dárek je režijním debutem herce a spisovatele Joela Edgertona. Uuups! Noe zdrhnul je příběh pro nejmenší o Raťafácích, Grumpíkách a Gryfících. Film Rytmus - sídliskový sen dokumentuje život Patrika „Rytmuse” Vrbovského. Francouzská komedie Pařížská blbka je o blbce, která se chce stát šlechtičnou.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 32. týden

Článek

Krycí jméno U.N.C.L.E

Upoutávka na film Krycí jméno U.N.C.L.E.Video: Freeman Ent.

Americký agent Napoleon Solo a ruský agent Ilja Kurjakin se v době studené války musí spojit v boji proti zločincům, kteří chtějí ovládnout svět. Prvním vodítkem k jádru pudla (i atomového reaktoru) je dcera uneseného německého vědce, kterou vyvezou z Východního do Západního Berlína - a pak dál.

Krycí jméno U.N.C.L.E., USA 2015, špionážní komedie, 116 min., režie: Guy Ritchie, hrají: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikanderová, Hugh Grant a další.

Dárek

Upoutávka na film DárekVideo: CinemArt

Simon a Robyn jsou mladí manželé, kteří žijí přesně podle svých představ a plánů. A to až do dne, kdy náhodou potkají Simonova dávného známého ze střední školy Gorda. Už po několika dalších náhodných setkáních a nečekaných návštěvách začínají být z Gordova chování a slov znepokojení. A navíc se začnou objevovat záhadné dary, díky nimž se odkrývají podivná tajemství z minulosti.

Dárek, Austrálie/USA 2015, thriller, 107 min., režie: Joel Edgerton, hrají: Jason Bateman, Rebecca Hallová, Joel Edgerton, Busy Philipps a další.

Uuups! Noe zdrhnul...

Upoutávka na film Uuups! Noe zdrhnul…Video: Bohemia MP

Blíží se obrovská povodeň! Tvorečci Dejv a jeho syn Finík, dva malí Raťafáci, se dostali na Noemovu archu na poslední chvíli za pomoci Grumpíků Lísky a její dcery Ley. Když však archa odplouvá, Finík a Lea omylem vystoupí, a při hledání cesty zpátky na archu budou muset společně přemoci lstivé nepřátele, najít nové kamarády a uvědomit si, na čem záleží.

Uuups! Noe zdrhnul..., Německo/Lucembursko/Belgie/Irsko 2015, 86 min., režie: Toby Genkel, Sean McCormack

Rytmus - sídliskový sen

Upoutávka na film RYTMUS sídliskový senVideo: Falcon

Patrik „Rytmus" Vrbovský vyrůstal v obyčejné rodině na sídlišti v Piešťanech a kvůli rómskemu původu čelil předsudkům okolí. Dnes vydává alba, byl porotcem SuperStar a jeho videa patří k hitům internetu. Film nabízí exkluzivní rodinné záběry a fotografie a výpovědi lidí z jeho okolí.

Rytmus - sídliskový sen, Slovensko/ Česko 2015, dokument, 90 min., režie: Miro Drobný.

Pařížská blbka

Upoutávka na film Pařížská blbkaVideo: Indigo Film

Třicetiletá Camilla, blbka od narození, se rozhodne nadobro skoncovat s ordinérním životem. Cíl je jasný: zaslouží si mít život lepší než zbytek lidstva. Nemůže se přece takhle trápit – jezdit veřejnou dopravou s ostatními lidmi nebo pracovat pro šéfa se smradlavým dechem! Jedinou vhodnou možností je stát se šlechtičnou...

Pařížská blbka, Francie 2015, komedie, 82 min., režie: Eloïse Langová, Noémie Sagliová, hrají: Camille Cottinová, Antony Hickling, Marie-Christine Adamová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám