Hlavní obsah

Filmové premiéry: Grace a Všechny cesty vedou do hrobu

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden mají premiéru pouze dva filmy. Tím prvním je Grace, kněžna monacká s Nicole Kidmanovou v titulní roli. Druhým pak komedie Všechny cesty vedou do hrobu o tom, jak může normální člověk přežít na místě, kde smrt číhá doslova na každém kroku.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 24. týden

Článek

Grace, kněžna monacká

Upoutávka na film Grace, kněžka monackáVideo: Bontonfilm

Děj filmu je situován do doby, kdy hollywoodská hvězda první velikosti Grace Kellyová ze dne na den ukončila filmovou kariéru a provdala se za monackého knížete Rainiera III. Přestože ještě dostala lákavou nabídku – Alfred Hitchcock přijel, aby ji přemluvil na hlavní roli ve filmu Marnie, odmítla a postavila svůj život na roli kněžny malé země.

Grace, kněžna monacká, Francie/USA/Belgie/Itálie 2014, 103 min., režie Olivier Dahan, hrají: Nicole Kidmanová, Tim Roth, Milo Ventimiglia, Derek Jacobi a další.

Všechny cesty vedou do hrobu

Upoutávka na film Všechny cesty vedou do hrobuVideo: CinemArt

Hrdinou komedie je pasák ovcí Albert, který právě dostal milostné kopačky kvůli své zbabělosti. Žije totiž v době, kdy se konflikty řeší pistolovými souboji, a on vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna, trefí deset terčů z deseti a chce ho to také naučit.

Všechny cesty vedou do hrobu, USA 2014, komedie, 114 min., režie:Seth MacFarlane, hrají: Seth MacFarlane, Charlize Theronová, Amanda Seyfriedová, Liam Neeson a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám