Hlavní obsah

Filmové premiéry: Angry Birds ve filmu, Mia Madre a Sousedi 2

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děti tento týden potěší rozzlobení ptáci – Angry Birds ve filmu. Mia Madre je intimní rodinné drama s prvky komedie o přijetí smrti a pochyb. Sousedi 2 jsou komedie o potížích soužití s příliš hlučnými a bezohlednými děvčaty z vedlejšího domu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 19. týden

Článek

Angry Birds ve filmu

Trailer k filmu Angry Birds ve filmu Video: Falcon

Na jednom ostrově žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci. Až na pár výjimek. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas tvoří v tropickém ráji partičku neoblíbených outsiderů. Když však na ostrov dorazí záhadná zelená prasata, musí tahle nesourodá skupinka zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit.

Angry Birds ve filmu, USA 2016, animovaný, 96 min., režie: Clay Kaitis, Fergal Reilly.

Mia Madre

Trailer k filmu Mia madre Video: Film Europe

Margherita je režisérka, která se právě nachází uprostřed natáčení sociálního dramatu o vzpouře v továrně. Vedle trablů s herci, především nesnesitelně sebestřednou hvězdou Barry Hugginsem, prožívá Margherita i těžkou osobní krizi – její matka umírá a filmařka svádí vnitřní souboj nejen s režií filmu, ale především s režií vlastního života.

Mia Madre, Itálie/Francie/Německo 2015, drama, 106 min., režie: Nanni Moretti, hrají: Margherita Buy, John Turturro, Gulia Lazzarini, Nanni Moretti a další.

Sousedi 2

Trailer k filmu Sousedi 2Video: CinemArtCZ

Hlavní hrdinové Mac a Kelly od prvního filmu pořídili své dcerce Stelle sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!“ neberou na nic a nikoho ohled.

Sousedi 2, USA 2016, komedie, 104 min., režie: Nicholas Stoller, hrají: Seth Rogen, Rose Byrneová, Zac Efron, Chloë Grace Moretzová, Lisa Kudrowová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám