Hlavní obsah

Festival Rock for Churchill se vrací domů. Proběhne v pátek a v sobotu

Právo, jaš, kul

V přírodním areálu Myslivna ve Vroutku se 27. a 28. srpna 2021 uskuteční speciální edice festivalu Rock for Churchill pojmenovaná Rock for Churchill zase doma. Ze zahraničí se představí Freestylers Sound System, Mal Élevé a DJ Icicle. Z české a slovenské scény Polemic & Medial Banana, Mydy, N.O.H.A., Redzed, PSH, Prago Union, 7krát3 a další.

Foto: archiv festivalu

Skupiny Polemic a Medial Banana zahrají spolu.

Článek

„V loňském roce jsme se vzhledem k okolnostem vydali s festivalem na výlet do Prahy, letos se vracíme zase domů na Myslivnu s menší speciální edicí akce. Tradiční jednadvacátý ročník v plné palbě jsme byli nuceni odložit na rok 2022,“ říká člen festivalového týmu Jaromír Telenský.

Hlavní pódium bude mít každý večer svého zahraničního hosta. V pátek jím bude Mal Élevé, frontman již nehrajících Irie Revoltés, který za podpory svého bandu představí mix reggae, hiphopu, dancehallu a ska.

V sobotu zakončí program pódia svým setem britská elektronická parta Freestylers, která se do Vroutku vrátí po osmi letech. Společnou show přivezou Polemic a Medial Banana, hvězdy slovenského ska a reggae, kteří zahrají během svého exkluzivního setu největší hity obou kapel.

Dvoudenní vstupenky stojí 690 Kč plus poplatky, jednodenní 490 Kč plus poplatky. Stanování je zdarma, platí se jen parkovné 300 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám