Hlavní obsah

Festival Okoř se šťávou letos láká na Hanu Zagorovou a Horkýže Slíže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavními hvězdami letošního 19. ročníku festivalu Okoř se šťávou budou zpěvačka Hana Zagorová a slovenská kapela Horkýže Slíže. Organizátor festivalu Michal Šenbauer známý také z kapely České srdce prozradil i další podrobnosti ze seznamu účinkujících. Okoř se šťávou se letos koná 3. června.

Foto: Okoř se šťávou

Romantické prostředí hradu Okoř bude opět dějištěm tradičního festivalu Okoř se šťávou.

Článek

Mnohonásobná zlatá slavice a držitelka diamantové desky Supraphonu za více než 10 miliónů prodaných zvukových nosičů Hana Zagorová vystoupí na Okoři se šťávou poprvé.

Pětadvacet let existence v současnosti slaví vyprodanými koncerty slovenská kapela Horkýže Slíže, která se na Okoř letos také podívá poprvé.

Mezi dalšími učinkujícími jsou skupina Jelen, Atmo music, Sebastian, The Snuff, Miro Šmajda, The Train Robbers, O5 a Radeček či nedávno znovuzrození Decline.

Už tradičně se návštěvníci mohou těšit na Wohnout, České Srdce nebo Rybičky 48. Dvanáctihodinový hudební program na dvou pódiích bez přestávky začíná v romantickém podhradí hradu Okoř úderem poledne.

Jako každý rok bude na akci jezdit i kyvadlová doprava z Prahy z autobusového nádraží Veleslavín linka X-Okoř a z Kladna.

Reklama

Výběr článků

Načítám