Hlavní obsah

Festival Mezi ploty před ploty, s Martou Jandovou a Prago Union

Oblíbený festival Mezi ploty letos probíhá v netradičním říjnovém termínu. V sobotu vystoupí v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice mimo jiné skupiny Sto zvířat, Prago Union, zpěváci Marta Jandová, Michal Pavlíček nebo Monika Načeva. Novinky.cz dění přenášejí živě.

Záznam: Festival Mezi ploty před ploty, s Martou Jandovou a Prago Union Video: Mall.tv

 
Článek

Organizátoři festivalu museli kvůli přísným hygienickým opatřením omezit vstup do bohnického areálu. Kapacita pro diváky tak byla plná několik dnů před jeho zahájením.

I proto letošní ročník pojmenovali MEZI PLOTY před ploty. Původně totiž kvůli přísným hygienickým opatřením hrozilo, že dovnitř nebude moci vstoupit nikdo.

Festival Mezi ploty zazáří v podzimních barvách

Kultura

„Sledujte nás, prosím, on-line, třeba na Novinkách.cz,“ prosí za organizátory Adam Nedvídek.

MEZI PLOTY před ploty

  •  Vstup na akci je zdarma, ale počet návštěvníků na místě byl omezený. Proto již není možné se na akci registrovat, ovšem živě ji lze sledovat na Novinkách.cz a na festivalovém Facebooku.
  • Po skončení fyzické akce až do 8. října pokračovat festivalový stream, plný rozhovorů. Osobnosti jako Arnošt Goldflam, Vilma Cibulková, Jan Potměšil či Martin Němec budou mluvit o umění, o festivalu, ale i tak vůbec o životě.
  • Odborné přednášky a diskuze se uskuteční o třech víkendech: 9.–10. října, 16.–17. října a 23.–24. října. Poběží na facebookových stránkách Mezi ploty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám