Hlavní obsah

Festival Masters of Rock také nebude. Následuje tak Colours a Metronome

Vizovický festival Masters of Rock se 8. až 11. července 2021 neuskuteční. Další ročník bude následovat 7. až 10. července 2022.

Foto: archív Live Nation

Judas Priest, zleva Ian Hill (baskytara), Scott Travis (bicí), Rob Halford (zpěv), Richie Faulkner (kytara) a Glenn Tipton (kytara).

Článek

„Cítíme povinnost informovat vás včas o dalším přesunu letního festivalu Masters of Rock, který se měl uskutečnit ve dnech 8.–11. 7. 2021 v areálu likérky R. Jelínek ve Vizovicích. Důvod je jasný a zřejmý – nepřítel lidu, státu, kultury, hudby a všeho, co máme rádi, neústupný covid-19. Jednoznačným impulsem k přesunu je pak oznámený přesun celého turné největšího headlinera festivalu, kapely Judas Priest,” uvedli pořadatelé.

„Bohužel kvůli probíhajícím problémům s vakcínami proti covidu-19 v Evropě jsme byli upozorněni, že naše koncerty plánované v roce 2021 nebudou moci probíhat podle plánu. Všechna data tak byla přesunuta na rok 2022. Všechny vstupenky zůstanou platné i pro nová data,“ oznámili Judas Priest.

Konec nadějí. Festivaly Colours of Ostrava a Metronome letos nebudou

Kultura

Rocková legenda zároveň potvrdila, že přijede na Masters of Rock 2022, a slíbila  fanouškům za jejich věrnost a trpělivost „opravdu senzační, dosud nevídanou show”.

Pořadatelé dodali, že všechny dosud zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín festivalu.

„Tím, že si je ponecháte a budete spolu s námi doufat v lepší budoucnost, dáváte i šanci tomuto velmi oblíbenému festivalu přežít další promarněnou sezonu,” vzkázali fandům.

Reklama

Výběr článků

Načítám