Hlavní obsah

Festival Kefír v sobotu uvítá Lenku Dusilovou, Josefa Dvořáka a další

Právo, Jaroslav Špulák

Nultý ročník rodinného festivalu Kefír, který se uskuteční již v sobotu 7. září v Třebovli nedaleko Prahy, je mimo jiné připraven i na nevlídné počasí. Všechny scény budou zastřešeny. Pro děti a jejich dospělý doprovod na něm vystoupí populární herci i zpěváci.

Foto: Foto 2Media

Při vystoupeních Kašpárka v rohlíku bývá veselo.

Článek

Festival pořádá uskupení Kašpárek v rohlíku, které na něm představí hned několik svých vystoupení. V těch bude účinkovat řada známých umělců a mnozí z nich se představí také ve vlastním koncertu.

Mezi hosty budou Jura Hradil ze skupiny Lesní zvěř, Lenka Dusilová, Endru, Tonya Graves, Honza Kalina z kapely Sto zvířat, Márdi z Vypsané fixy, Tomáš Neuwerth a Jakub Konig z Kitchen a další.

Připraveny jsou rovněž Večerníčky naživo aneb Dobrá knihovna, netradiční živé čtení, při kterém posluchači mohou polehávat na postelích a předčítající budou sedět na tenisovém empiru, aby byli dobře viditelní.

Josef Dvořák na festivalu naživo propůjčí hlas Maxipsu Fíkovi i králíkům z klobouku, Oldřich Navrátil sáhne po Devateru pohádek od Karla Čapka a Jiří Lábus přečte úryvky z knihy S Blbounem do říše pohádek.

Připraveno je i sportovní klání. Na festivalu bude zahájeno meziškolní mistrovství republiky v Jojování pod názvem Bejbypank spinking.

Vstupné platí všichni starší tří let. Vstupenka v předprodeji stojí 340,- Kč, na místě 380,- Kč, rodinná vstupenka (od tří členů rodiny) stojí v předprodeji 290,- Kč na osobu a na místě 340,- Kč na osobu osoba.

Reklama

Výběr článků

Načítám