Hlavní obsah

EXKLUZIVNĚ: Trojan jako syn Brzobohatého ve Vráskách z lásky

Nový film režiséra Jiřího Stracha Vrásky z lásky má za sebou většinu dokončovacích prací. Premiéra bude již 12. dubna. Kromě dvojice Jiřina Bohdalová - Radoslav Brzobohatý se ve filmu objeví řada dalších domácích hvězd.

Vystřelí na kouliVideo: BUC - FILM

 
Článek

„Jsem rád, že i malé role, často s jedním natáčecím dnem nebo jen pár větami, přijaly osobnosti. Myslím, že je to z jejich strany i určitá poklona těmto legendám. Kromě toho vedle takových hráčů, jako jsou Jiřinka a Radek, stejně prakticky nikoho jiného než zase špičku postavit nemůžete, na tomhle koncertu nesmí zaznít jediný falešný tón,“ říká režisér Jiří Strach.

Lenka a IvanVideo: BUC - FILM

V roli spolubydlící, paní Jižné, se například objeví další z domácích filmových legend – Jiřina Jirásková. Obě herečky se s režisérem  společně setkaly již při práci na televizním filmu Povodeň. „S Jirkou Strachem točím velmi ráda a s Jiřinou Bohdalovou točím teprve padesát let, takže to není zase tak moc dlouho,“ říká s úsměvem Jiřina Jirásková a dodává: „Jsme na sebe zvyklé a pracujeme spolu rády.“

Syna Radoslava Brzobohatého a jeho ráznou snachu vytvořili Ivan Trojan a Lenka Vlasáková. „Náš vztah jako otce a syna je v tomto filmu poněkud napjatý, protože já jej potřebuji dostat na poměrně závažnou operaci s očima, on se tomu brání a mně v podstatě celý film trvá, abych pochopil proč,“  popisuje vzájemný vztah Ivan Trojan.

V jakým filmu budete hrátVideo: BUC - FILM

Roli přísné vrchní sestry v domově seniorů hraje čerstvá držitelka Českého lva Taťjana Medvecká, lékaře vytvořil Viktor Preiss. "Mám především strašnou radost, že jsem byla oslovena a u tohoto projektu mohla být,“ svěřuje se Taťjana Medvecká. „Jiřina Bohdalová, Radek Brzobohatý, ale i třeba Jiřina Jirásková – to jsou mé idoly mládí a já jsem ráda, že jsem se mohla tohohle krásného natáčení účastnit.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám