Hlavní obsah

Euromedia pošle zdarma 10 tisíc knih dětem zdravotníků

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Knižní holding Euromedia poskytne zdarma 10 tisíc knížek dětem zdravotníků. Nakladatelství spustilo registraci školek i jednotlivců, kteří lékařům a zdravotním sestrám bojujícím proti koronaviru hlídají děti. Těm pak pošlou balíčky s knížkami a audioknihami.

Foto: Profimedia.cz

Pro děti je připraveno na 200 titulů.

Článek

Tým nakladatelství vytvořil adresu covid.pomoc@euromedia.cz, na níž se mohou registrovat školky, jednotlivci nebo instituce, které hlídají děti zdravotníků, aby jim Euromedia mohla poslat knižní balíčky. K dispozici je přibližně 200 různých titulů.

„Snažíme se teď o této možnosti dát vědět, aby ji lidé začali využívat a současně přemýšlíme, jak dál pomoci. Sami jsme se dostali do nelehké pozice, protože se naše prodeje ze dne na den zastavily a zaměstnanci čekají, jestli jim zůstane práce. Než se ale situace vyvine dál, snažíme se zaměstnat pomocí a hledáním nových řešení,” říká Lukáš Novák, ředitel Euromedia.

Euromedia musela zavřít knihkupectví a téměř zastavit distribuční a nakladatelskou činnost. Nakladatelství nyní pracuje na systému bezkontaktního dodávání, aby bylo připravené na novou vlnu poptávky během karantény a zmírnila tak současný výpadek. V reakci na aktuální stav firma zintenzivnila práci na on-line distribuci.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám