Hlavní obsah

Éterická Lara Fabian v Praze okouzlila 3000 posluchačů

Novinky, Taťána Marenčíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lara Fabian, která bývá označována za zpěvačku s nejkrásnějším hlasem na světě, podruhé zavítala se svým koncertním turné do Prahy, tentokrát pod názvem Le Secret. Ve čtvrtek nadchla 3000 návštěvníků beznadějně vyprodaného Fora Karlín na prvním ze svých dvou pražských vystoupení.

Foto: ČTK

Lara Fabian během čtvrtečního pražského koncertu.

Článek

Zahájila hitem Je t’aime, a ač se celý koncert nesl v komornějším duchu, posluchači dali zpěvačce záhy poznat, že má v české republice velmi silnou fanouškovskou základnu.

K návštěvníkům koncertu Lara Fabian často promlouvala velmi dobře srozumitelnou angličtinou, přijímala značné množství dárků a své písně uváděla poetickými komentáři.

Foto: Profimedia.cz

V Praze zpěvačka vystoupila již v roce 2012

Světově proslulá zpěvačka dokázala, že je umělkyní značného rozsahu, a to nejen hlasového, ale též jazykového. Belgicko-kanadská umělkyně zpívala anglicky, francouzsky i italsky, na připravovanou českou verzi písně nakonec bohužel nedošlo. I když projev Lary Fabian vykazoval též značnou žánrovou variabilitu, nejpůsobivější se zdá její hlas ve francouzských šansonech, ve kterých byl její přednes skutečně strhující. Závěrečná píseň Je suis Malade si vysloužila nekončící bouřlivé ovace vestoje, po kterých nutně musel následovat přídavek.

O nesporných kvalitách této umělkyně se čeští fanoušci budou moci přesvědčit ve Foru Karlín ještě jednou, v pátek opět ve 20 hodin. Poslední volná místa budou k dostání před koncertem.

Reklama

Výběr článků

Načítám