Hlavní obsah

Elton John hostí virtuální koncert

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský zpěvák a skladatel Elton John bude v neděli hostit hodinový virtuální benefiční koncert nazvaný Fox Presents the iHeart Living Room Concert for America. Jeho cílem je poskytnout pomoc a zábavu Američanům během pandemie nového koronaviru. Vysílán bude z domovů Eltona Johna a dalších, kteří budou vstup přenášet prostřednictvím mobilních telefonů nebo jiných zařízení.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Elton John se loni v Praze loučil.

Článek

Speciální program bude složený z vystoupení Eltona Johna, Backstreet Boys, Billie Eilish, Alicie Keysové, Billieho Joea Armstronga, zpěváka skupiny Green Day, Mariah Careyové či Tima McGrawa.

Umělci koncertem vzdají hold zdravotníkům, záchranářům a dalším z těch, kteří jsou denně vystavováni nebezpečí, že onemocní, ale pomáhají druhým. Zároveň tímto krokem pobídnou televizní diváky k tomu, aby podpořili charitativní organizace Feeding America a First Responders Children’s Foundation, které pomáhají obětem nového koronaviru a záchranářům.

Koncert odvysílá v neděli večer televize Fox, a to v rámci tradičního vysílání i na digitálních platformách. Zároveň ho budou vysílat rozhlasové stanice společnosti iHeartMedia a bude dostupný i na aplikaci iHeartRadio.

V den, kdy se koncert odehraje, měly být předány výroční hudební ceny rozhlasové sítě iHeartRadio. Ty byly ale z pochopitelných důvodů zrušeny.

Elton John se po ztrátě hlasu psychicky sesypal a odvedli ho z pódia

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám