Hlavní obsah

Dobré ráno z Moravy a Slezska bude na ČT2

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořad Dobré ráno z Moravy a Slezska připravovaný ostravským a brněnským studiem České televize se od září přestěhuje z ČT 1 na ČT 2. Začne se vysílat celoplošně (nejen na Moravě) a změnit se má i jeho obsah.

Článek

„Jde o zásadní změnu. Dobré ráno se stane alternativou vůči rannímu zpravodajskému proudu na ČT 1, v žádném případě ale nepůjde o nepřímou konkurenci,“ sdělil Právu šéfredaktor ostravské ČT Karel Novák.

Dodal, že i nadále se ostravské studio bude ve vysílání týdne střídat s brněnskými kolegy. „Divák nepozná, že vysíláme z regionálních studií, volbou témat a výběrem hostů chceme oslovit diváky v celé České republice,“ dodal Novák.

Změna na obrazovku přivede i nové tváře. Jednou z nich je i Miss Europe 1995 Monika Žídková, se kterou začne ranní show uvádět rozhlasový moderátor Radek Erben. Mnohem větší prostor dostane prezident Akademie populární hudby Petr Šiška, který je současně tváří nové reality show Primy Nic než pravda. Spolu s ním bude ránem provázet redaktorka ostravského zpravodajství Kristina Staškivová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám