Hlavní obsah

Do užších nominací na Slavíka se nedostala Vondráčková ani Bartošová

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu proběhne slavnostní vyhlášení vítězů ankety popularity Český slavík Mattoni 2010 v přímém přenosu televize Nova. Někteří z obvyklého osazenstva se letos nedostali ani do nominací.

Článek

"Do ankety letos přišlo celkem 138 551 hlasů, což je téměř o 30 000 více než v loňském roce," uvedla Petra Těšíská z agentury Musica Bohemica.

Hlasování v základní části ankety už skončilo, ale ještě se dá hlasovat ve finálovém kole kategorie Objev roku. Do něj ze základní části postoupili Jan Bendig a Markéta Konvičková.

Do užších nominací postoupily v kategorii zpěvaček Monika Absolonová, Anna K., Lucie Bílá, Ewa Farná, Aneta Langerová a Lucie Vondráčková. Nepostoupila Iveta Bartošová ani Helena Vondráčková.

Ze zpěváků jsou ve finále Vojtěch Dyk, Michal David, Karel Gott, Martin Chodúr, Petr Kolář, Daniel Landa a v kategorii skupin jsou to Divokej Bill, Chinaski, Kabát, Kryštof, Nightwork a Olympic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám