Hlavní obsah

DJ Paul van Dyk už za týden udeří v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V sobotu 20. září přivítá pražská O2 Arena poprvé v historii jednoho z nejpopulárnějších DJ a producentů současnosti, Paul van Dyka, který tentokrát přijede se zcela novým koncertním konceptem. Během svého čtyřhodinového vystoupení by měl představit v zhruba hodinovém bloku své nejznámější skladby živě za doprovodu tříčlenné kapely a čtyř zpěváků.

Foto: Profimedia.cz

Paul van Dyk účinkuje po celém světě.

Článek

Živě by měly na koncertu zaznít největší hity z jeho produkce jako Time Of Our Lives, nebo skladby z jeho posledního alba In Between, které Paul van Dyk přijel do Prahy představit loni v září. Vedle hvězdného DJ se v O2 Areně představí doprovod v podobě trojice německých muzikantů, kteří se proslavili v různých projektech a hudebních skupinách.

Bubeník Flo Dauner z legendární německé hip-hopové kapely kapelou „Die Fantastischen Vier“, klávesista Ulf Kleiner a novozélanďan Bruce Gainsford se proslavil jako kytarista ostrovní kapely Vega 4.

Asi nejznámější ze čtveřice zpěváků, kteří se v O2 Aréně představí, je Ashley Tomberlin. Tato americká vokalistka má kromě svých sólových skladeb na kontě spolupráci s producenty jako Andy Moor či Above & Beyond.

Michael Buria, Alex Morph a Tocadisco

Z aktuální spolupráce s Paul van Dykem vzešly tři tracky, které lze najít na albu In Between a které v Praze budou mít návštěvníci možnost slyšet živě.

Vedle Bruce Gainsforda byl členem kapely Vega 4 i Irský zpěvák John McDaid, jehož originální vokály daly vzniknout právě skladbě Time Of Our Lives. Paula dále doprovodí holandská zpěvačka Josee Hurlock a Američan Ryan Merchant.

Vedle čtyřhodinového vystoupení Paul van Dyka se během noci za pultem vystřídá domácí Michael Burian, německý DJ a producent Alex Morph, který s Paulem rovněž spolupracoval na albu In Between. A konečně jedna z největších houseových hvězd současnosti, německý DJ a producent Tocadisco, který má na kontě známé remixy pro hvězdy jako New Order, Deep Dish, Pet Shop Boys, Enigma, Moby, Fat Boy Slim a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám