Hlavní obsah

Dcera Lennyho Kravitze natočí sérii podle slavné komedie Všechny moje lásky

Novinky, Stanislav Dvořák

Zoe Kravitzová má být producentkou i herečkou v sérii High Fidelity (Všechny moje lásky) podle filmu z roku 2000, v němž zazářili John Cusack a Jack Black.

Foto: HBO

Zoe Kravitzová

Článek

Všechny moje lásky byl původně vtipný román vynikajícího spisovatele Nicka Hornbyho o tragikomickém hrdinovi Robovi, který si uvědomí, že překročil třicítku a není spokojen ani s kariérou (krachující obchod s vinylovými deskami), ani s osobním životem. Po odchodu přítelkyně postupně přemýšlí o příčinách krachu všech vztahů, o tom, proč nedokončil vysokou školu a proč zaměstnává dva podivínské kamarády, kteří se pořád hádají o hudbě a odrazují zákazníky.

V roce 2000 uvedl režisér Stephen Frears filmovou adaptaci a sklidil úspěch. Nová série by měla mít zatím deset dílů. Hlavní postava bude ženskou obdobou Roba, tedy majitelka obchůdku posedlá hudbou a různými žebříčky.

Foto: Profimedia.cz

Lisa Bonnetová a Lenny Kravitz

Společnost Disney prezentuje projekt jako komediální romantickou sérii, která se má příští rok objevit v nabídce jejich nové internetové televize.

Kuriozitou je, že v původním filmu si zahrála americkou písničkářku na turné bývalá žena Lennyho Kravitze Lisa Bonetová, která je matkou Zoe. Dcera se nevěnuje hudbě jako otec, ale nastartovala slušnou hereckou kariéru. Hrála například ve špičkové sérii HBO Sedmilhářky, která si získala úctu kritiky i široké veřejnosti a několik televizních cen.

Reklama

Výběr článků

Načítám