Hlavní obsah

Danny DeVito odhalil svou hvězdu na hollywoodském chodníku slávy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na hollywoodském chodníku slávy dostal ve čtvrtek svou hvězdu americký herec a režisér Danny DeVito. Šestašedesátiletý herec italského původu se u nás proslavil v komedii Dvojčata. Objevil se také ve filmech Přelet nad kukaččím hnízdem nebo Válka Rosseových.

Foto: Mario Anzuoni , Reuters

Danny DeVito pózuje na chodníku slávy se svou hvězdou.

Článek

Odhalení hvězdy s pořadovým číslem 2445 se konalo v souvislosti s brzkým vydáním DVD šesté řady televizního komediálního seriálu It's Always Sunny in Philadelphia, ve kterém DeVito hraje budižkničemu v postavě majitele baru.

Foto: Mario Anzuoni , Reuters

Danny DeVito se svou manželkou Rheou Perlmanovou

Ve Spojených státech se do širšího diváckého povědomí dostal DeVito rolí Louieho De Palmy v televizním seriálu Taxi (1978-1983), za niž dostal cenu Emmy a Zlatý glóbus. Mezinárodního věhlasu pak dosáhl po boku Michaela Douglase a Kathleen Turnerové v dobrodružných filmech Honba za diamantem a Honba za klenotem Nilu v polovině 80. let.

Foto: Mario Anzuoni , Reuters

Danny DeVito si jako první šlápl na svou hvězdu.

Foto: Mario Anzuoni , Reuters

Danny DeVito pózuje pro novináře.

Reklama

Související témata:

Související články

Zkrocenou Kateřinu ztvární Jana Stryková

V roli Kateřiny ve Zkrocení zlé ženy na Letních shakespearovských slavnostech nahradí onemocnělou Tatianu Vilhemovou herečka Jana Stryková. Ta odehraje...

Jay-Z a Kanye West bodují na iTunes

Rapeři Kanye West a Jay-Z překonali se společným albem Watch The Throne americký rekord na přehrávací službě iTunes. Podle serveru Billboard. com si jejich...

Výběr článků

Načítám