Hlavní obsah

Dámský večírek v Lucerně: Yvonne Sanchez s objevem roku Klárou Vytiskovou a Zuzanou Dumkovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražském Lucerna Music Baru se 16. dubna můžete setkat s nečekanou kombinací kvalitních zpěvaček. Miláček českého pop-jazzového publika Yvonne Sanchez si pozvala Kláru Vytiskovou ze skupiny Toxique, která letos obdržela Anděla v kategorii objev roku, a Zuzanu Dumkovou.

Článek

Yvonne Sanchrez zazpívá se svou kapelou skladby z aktuálního alba My Garden,  které bylo nominováno na album roku v rámci letošních cen Anděl 2008, tak i písně z předchozího alba Invitation.

Klára Vytisková loni vydala se svou skupinou Toxique první desku a bylo z toho hned několik nominací na ceny Akademie populární hudby. Nakonec si Toxique odnesli titul objev roku. Jejich styl je kombinací soulu, funku, jazzu i pop-rocku, na koncertě chce ale zpěvačka představit vlastní písně, které nepatří do běžného repertoáru Toxique.

Zuzana Dumková je kytaristka a zpěvačka, která se po kratší pauze vrací na koncertní  pódia a zahraje na dámském večírku převážně písně ze svého posledního alba Balance nominovaného v roce  2007 na cenu Anděl v kategorii kategorii jazz a blues.

Reklama

Výběr článků

Načítám